ΑΚΡΟΝ ΕΠΙΠΛΟ ΘΑΝΕΛΛΑΣ | Σχετικά με μας
119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-119,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Σχετικά με μας

Στο Άκρον Έπιπλο – Θανέλλας , η ιστορία μας ξεκινάει την δεκαετία του 1960 όταν ο ξυλουργός πατέρας μου αναλάμβανε ξυλουργικά έργα σε κατοικίες. Μετά από χρόνια εργασίας ,έχοντας ιδρύσει την δικιά του βιοτεχνία , πέρασε  και στον χώρο του επίπλου.

Η δεύτερη γενιά επεκτείνει τις συνεργασίες και βάζει νέα ποιοτικά και αισθητικά standard στο κλασικό και στο μοντέρνο έπιπλο.

Η διακόσμηση του χώρου είναι για εμάς  μια μεγάλη πρόκληση.

Με την εμπειρία και το μεράκι μας ,τα κατάλληλα υφάσματα και τα όμορφα διακοσμητικά που πλαισιώνουν τα έπιπλά μας , αποδίδουμε  μια ατμόσφαιρα διαχρονικής πολυτέλειας και οικογενειακής ζεστασιάς.

Η έκθεσή  μας αποτελείται από τρία επίπεδα εκθεσιακών αντικειμένων. Προσφέρεται για γνωριμία με το χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Εδώ θα βρείτε δείγματα χειροποίητης δουλειάς όλων των συνεργατών μας.

 

Ποιότητα – Αξιοπιστία – Εγγύηση

Με εμπειρία που ξεκινάει από τη δεκαετία του 90 και έχοντας διακοσμήσει αρκετούς χώρους, εγγυόμαστε ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας

Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο όπως και οι προκαθορισμένοι και αυστηροί κανόνες στους χρόνους παράδοσης. Ο πελάτης για εμάς είναι πολύτιμος συνεργάτης γι αυτό και είμαστε κοντά του και μετά την ολοκλήρωση του κάθε έργου μας

Στο Άκρον Έπιπλο – Θανέλλας, αδιαμφισβήτητη αρχή μας είναι η επιλογή της σωστής ποιότητας στα υλικά μας και ο συνδυασμός αυτής στην καλύτερη τιμή.

Για αυτό έχουμε επιλέξει αυστηρά τους συνεργάτες – προμηθευτές μας οι οποίοι ελέγχονται ποιοτικά από εμάς και εγγυώνται το τελικό προιόν στο κλασικό και στο μοντέρνο έπιπλο. Προσφέρουμε χειροποίητο έπιπλο υψηλής ποιότητας και αισθητικής ελεγμένο σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Θα μας βρείτε στο Αγρίνιο στην οδό Γρίβα 24, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

 
Θανέλλας Περικλής